Последно

Девойка отряза мераците на младеж и той я превърна в секс робиня

Томас Патън подобно на героя от романа на Джон Фоулс „Колекционерът“ бил убеден, че, живеейки в дома му, момичето накрая ще го обикне, пише Мирър.

Той многократно изнасилвал жертвата си, която държал в плен в течение на няколко дни като секс робиня. Съдът призна мъжа за виновен, въпреки че два други случая на изнасилване отпреди няколко месеца, не били доказани.

Момичето, чието име не се споменава, било прегледано в болница, а прегледът й продължил повече от три часа. Изяснило се, че Томас бил обсебен от жертвата си. Нееднократно я заплашвал, че ще нарани семейството й, ако откаже да се среща с него.

След фестивал в Хедърсфилд пострадалата отишла в дома на 21-годишния Томас в Дейтън, за да говори с него, но когато влязла вътре, той заключил вратата и счупил мобилния й телефон. Казал й: „Не, никъде няма да ходиш. Това ще бъде най-лошата нощ в живота ти. Ще те пребия и изнасиля.“

В течение на следващите часове Томас нееднократно насилвал жертвата си, заплашвайки я с нож. Девойката успяла да избяга, след като в дома на обвиняемия дошъл баща му. Томас отворил вратата и тя избягала. Пред съда той твърдял, че сексът бил по взаимно съгласие.

Be the first to comment on "Девойка отряза мераците на младеж и той я превърна в секс робиня"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*