Последно

Деси Цонева влезе в Къщата и веднага проговори колко много любовници е имала (СНИМКИ)

Деси Цонева шокира с разкрития

Уж “изпуснатата” по-рано информация се оказа вярна! Деси Цонева влиза в къщата на Вип брадър. Дъщерята на покойния тв-водещ Митко Цонев ще участва в шоуто преди още да са се навършили 40 дни от смъртта на баща й.Тя се появи в черен тоалет и не се притесни да се усмихва широко на камерите по време на представянето.

„За мен Димитър Цонев бе най-добрият баща и един от най-добрите журналисти у нас, но за жалост си отиде твърде рано. Господ си го взе. Още съм в шок – той ме научи на всичко в живота и бе най-близкият ми човек от семейството. За моя син той бе като баща и дори самият той го наричаше”, заяви тя в своята визитка.

“Фамилията Цонева е и плюс, и минус. Често съм чувала да казват, че съм взета някъде на работа, защото баща ми ме е набутал”, допълни тя.

Деси определи себе си като дива. “Неслучайно в Италия ме кръстиха „пеперончино”, което е малка люта чушка. Често спрягат името ми с мъже. Те мъжете не са пет или шест в живота ми. Повече са, факт е, ама … голяма работа. Свободна жена съм”, призна тя.

Дъщерята на покойния Митко Цонев разкри, че ще участва в шоуто, тъй като имала договор с продуцентите още отпреди една година и държи да спазва обещанията си.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Деси Цонева влезе в Къщата и веднага проговори колко много любовници е имала (СНИМКИ)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*