Последно

Джино хвърли 6-цифрена сума за лечение след катастрофа!

Малко повече от година след като претърпя ужасяваща катастрофа, Джино Бианкалана ще се завърне в България. Победителят от „Вип Брадър 2015” вече се е снабдил със самолетен билет, а на родна земя се очаква да кацне в началото на лятото и в компанията на годеницата си – базираният в Лас Вегас модел с полски корени Изабела Родес, пише Hotnews.bg
„Все още нямаме планове кога точно ще направим сватбата. Към момента се фокусирам основно върху възстановяването си. Правя всичко възможно, разбира се, да сме заедно и пътувам поне веднъж седмично, а понякога и два пъти, от Чикаго до Вегас”, признава Джино, като допълва, че преди да се върне в България, откъдето вече го заливат с бизнеспредложения, иска да захвърли патериците.
„Тренирам всеки ден във фитнеса. Първо ми правят масаж, разтягане, а след това ходя по бягащата пътека”, обяснява той. Към момента лечението му възлиза на над 1 милион долара за общо 14 операции.
Последната хирургическа интервенция била за премахване на камъни в бъбреците, които според Бианкалана той получил вследствие на силните антибиотици. Тя се провела преди месец и половина, а в бъдеще бизнесменът планира да легне под ножа и за пластична операция, с цел да скрие останалите от катастрофата белези.
„Годината като цяло беше лоша за семейството ми. Случи се така, че брат ми се ожени, но никой от семейството не присъства, тъй като по същото време бяха в Америка за моя операция.

Be the first to comment on "Джино хвърли 6-цифрена сума за лечение след катастрофа!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*