Последно

Джорджано взима 1500 лева, за да пее в столична дискотека!

Джорджано взима по 1500 лева за участиеСледващата изява на Джорджано ще бъде в Котън клуб в Студентски град.

Колкото и да бъде оплюван и осмиван заради песните си, е факт, че участията на Джорджано нарастват неимоверно! След влизането си в Къщата на ВИП Брадър, интернет звездата чувствително е повишил хонорара си, разкриват достоверни източници. Преди Мирослав искаше по 700 лева за 40-минутно участие, но сега сумата се е покачила двойно! Изпълнителят на “тоталният хит” “Отиваме на купон” иска по 1500 лева за участие. Трябва да отбележим обаче, че програмата му, се е увеличила и вече не е 40 минути, а цели 90!

Джорджано е затрупан с ангажименти след излизането си от Къщата на виповете. Той даде десетки интервюта за някои от най-популярните “жълти издания”, а в седмицата има поне 2 участия във всички краища на страната. Само след 10 дни Мирослав ще пее в елитната столична дискотека “Cotton club”в Студентски град. Участието му е предвидено за 14 октомври. Повечето хора все още не могат да повярват, но участието на Джордано е потвърдено. Преди няколко дни той беше гост-изпълнител в друга столична дискотека заедно с Теди Александрова и присъствието му е повдигнало сериозно обстановката в нощното заведение, което е отчело една от най-силните си вечери.

Самият Джорджано пък разкри, че следващата му цел е да покори света! Твърде вероятно е да издаде песен на английски език, с която да атакува световният шоубизнес. Мечтата му е да запише дует с Мадона.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*