img

Диана Любенова се оказа голяма мръсница! Обожавала френската! Виж палави снимки от периода преди да стане водеща

/
/
/
3 Views

Диана Любенова е сред водещите на „Тази сутрин” и „Тази  неделя”, а преди няколко години актрисата се бе посветила изцяло на сексуалното образование на младите хора. При това до толкова, че като лице на някогашното предаване „Секс игри, ах” неведнъж се съблече гола – на корица на мъжко списание, в района между президентств ото и Министерския съвет, в шивашки цех.

Именно със „Секс игри, ах” Диана Любенова стана известна на широката аудитория,  за което много помогнаха и скандалните рекламни кампании по онова време. А  за първата реклама на предаването се съблякла чисто гола.

„Секс игри, ах” стартира през 2004 г. по „Евроком”, после е преместено в „Диема 2”. По този повод Диана реализира друга  запомняща се рекламна кампания. Този път с голи хора на бул. „Витошка”. Самата водеща тогава е облечена. И все пак моментът е паметен: „Сред тях имаше три баби и един дядо, големи сладури. Слязохме организирано на „Витошка”, щрак-щрак и бързо в колите. Беше краят на октомври, студ. Когато повторихме  за журналисти, ни приклещиха полицаите и… хайде в районното”, спомня си разкрепостената тв водеща.

По онова време Диана е толкова широкоскроена, че се съблича дибидюс  за  “Плейбой“, а в интервюта споделя детайли  за сексуалния си живот. Така на зрителите на предаването й „Секс игри, ах” става ясно, че водещата е правила секс  за първи път на 17 години и не й е харесало. Диана е споделяла още, че мъжете, с които е била, се броят на пръстите на двете й ръце, а любимата й поза е мисионерската. И още  откровения: „Харесвам френската любов и същинския акт. Мисля, че без двете не бих могла да изпитам удоволствие”.

Диана  откровено е признавала и че е участвала в тройка с двама мъже Най-нестандартн ото място, на което е правила секс, е на капак на автомобил на  открито.

Скандалните снимки без цензура вижте ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *