Последно

Диема Спорт закупи правата за излъчването на мачовете на ЦСКА!

Мачовете на ЦСКА по Диема СпортНова телевизия е договорила правата за излъчването на мачовете на ЦСКА от Купата на аматьорският футбол.

Преди броени минути стана ясно, че Нова Броудкастинг Груп е много близо до закупуването на правата за излъчването на мачовете на армейците. Става дума обаче, не за двубоите на ЦСКА във В група, а за участието им в Купата на България на аматьорският футбол. Никога досега мачовете от това ниво на футбола не са били излъчвани в телевизионен ефир.

До момента нито една друга телевизия не е предявила желание да се сдобие с правата за излъчването на този турнир. Все още пък продължава “драмата” с излъчването на срещите на ЦСКА от В група. Към момента правата се държа от Канал 3, но телевизията не може да предава мачовете на живо, тъй като договорът на Нова телевизия за срещите от А група не позволява да се излъчват други двубои то българският футбол в същият час.

От своя страна пък ЦСКА не желае да променя часовете на двубоите си, за да може да попадне в телевизионната програма. Така че, двубоят с Чепинец в неделя няма да бъде предаван “на живо” по нито една телевизия.

1 коментар on "Диема Спорт закупи правата за излъчването на мачовете на ЦСКА!"

  1. Не мие ясно, защо публикувате стари, изстинали манджи? Какво търси това което ни предлагате от 2015-та г. Толкова ли няма какво да пишете, та правите всевъзможни глупости!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*