Последно

Дойде ли му акълът на българина най-накрая? Чалгата е на смъртен одър, никой вече не иска силикон и простотии (ПОДРОБНОСТИ)

Куп отменени участия през последните няколко седмици са на път тотално да фалират чалга жанра. Собственици на заведения са принудени да забавляват клиентите си с диджей партита и третокласни певици, тъй като нямало как да изплатят високите хонорари на чалга диви, които и без друго не им докарвали кой знае колко повече клиентела.

Фенове се оплакват, че само през месеците април, май и юни са пропаднали над 20 предварително обявени участия, сред които са такива на Кали, Алисия (20.06 в София), Мария (15.06 в София), Яница (22.06 в София), Ваня (21.06 в София), Емилия (04.04 и 14.05 в Пловдив). Участие на Преслава в средата на април в Пловдив също не се състояло, а Галена пяла в столицата пред 30 човека в София. Дори Азис не се появил в новооткрита дискотека на 14.05 в столицата поради липса на резервации. Още повече, че певец от неговия ранг не искал да пее пред аудитория от 30-40 човека. Накрая бил заменен от дебютантката Лорена, която се радвала и на мижав хонорар, само и само за да има някаква изява.

Не по-цветущо е положението и сред нашумели имена като Гери-Никол и Криско, които през месец юни обявиха участия в столицата, но така и не се състояли заради липса на резервации съответно на 14.06 и 20.06. Снимки от участията им пък са заменени във фейсбук страниците на клубовете с фотоси на танцьорки и заблудени посетители, което потвърждава отсъствието им. Колежката им Дара също не зарадвала чакащите в пловдивски клуб преди месец-два споделят запознати. Дискотеките в Пловдив масово затваряли, като официална версия била техния „ремонт”. Обобщено казано – хората вече дотолкова са се наситили на силикон и простотия, че певачки отменят участия на поразия, а състоялите се такива се провеждат пред мижава публика от има-няма 30-40 човека.

loading...

Be the first to comment on "Дойде ли му акълът на българина най-накрая? Чалгата е на смъртен одър, никой вече не иска силикон и простотии (ПОДРОБНОСТИ)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*