Последно

Драстично се снижи коефициентът за Левски да бъде шампион на България! Ще успеят ли сините да бутнат Лудогорец от трона?

Шансовете на Левски за титла се покачиха драстичноКоефициентът на сините за шампион на България е 8.00. В началото тази възможност се оценяваше на 23.

Последните няколко двубоя на сините накараха букмейкърите в целият свят да намалят драстично коефициентът за титла, който им беше отреден първоначално. На старта на сезона букмейкърите определиха коефициент от 23.00 за вероятността Левски да свали Лудогорец от първото място. В момента коефициентът, на който се оценява тази възможност е почти тройно по-нисък – 8.00.

Благодарение на победите и добрите игри, които демонстрират в последните няколко мача, сините успяха да върнат феновете на трибуните. Последният мач на Левски с Берое беше посетен от над 5 000 души, което е приличен показател на фона на родната действителност.

Основен фаворит за златните медали според букмейкърите е Лудогорец. Шансовете на орлите за пета поредна титла се оценяват на 1,36. Шансовете на Литекс и Берое, които се смятат за основни конкуренти на шампиона за първото място, се оценяват на коефициент 8.00.

Be the first to comment on "Драстично се снижи коефициентът за Левски да бъде шампион на България! Ще успеят ли сините да бутнат Лудогорец от трона?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*