Последно

Дрехите попиват енергията ни, сменяйте ги!

Според Петър Димков дрехите трябва да се сменят по-често, особено когато човек се променя

Петър Димков ни е завещал доста мъдри съвети, а някои от тях са свързани не само с лечението, но и с облеклото.

Известен факт е, че всяка вещ, с която разполагаме, попива от нашата енергия. Това обаче се отнася особено до дрехите. Те са ни като втора кожа и в непосредствена близост до нас.

Така поемат от емоциите ни, от събитията, които ни се случват, от настроението, даже и от здравето ни, пише изданието snews.bg. Петър Димков казва, че трябва да бъдем внимателни към тоалетите, с които излизаме навън и се киприм пред огледалото. Имайки предвид, че те отразяват всичко, свързано с нас, то трябва да ги сменяме по-често.

Когато пък сме в процес на промяна, това важи с още по-голяма сила. Тогава трябва да се лишаваме от доскорошните си дрехи и да си купуваме нови. Чудесен повод за подмяна на гардероба, може и със скромни средства да се постигне, важен е ефектът върху живота ни.

Винаги е от значение как се обличаме, на какви цветове се спираме и останалите детайли, свързани с излъчването ни. Когато залагаме на тъмното, ние всъщност не вярваме в светлината, почерняме душата си, споделя Петър Димков.

Желателно е да залагаме на по-живи цветове, които ще ни карат да се усмихваме и да гледаме по-ведро на света. Всъщност да изхвърляме старите си дрехи, това е един вид терапия.

С тях ние изнасяме от дома си лошата енергия, която ни е заобикаляла. Дори да сте имали хубави моменти с някои дрехи, отново не ги пазете – така давате път на новото в живота си, категоричен е Петър Димков.

Може да ви се струва безсмислено и маловажно, а на практика да даде резултати, които въобще не сте очаквали…

loading...

Be the first to comment on "Дрехите попиват енергията ни, сменяйте ги!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*