Последно

Дъщеря се оплаква на майка си, че не може да се справи с бурния нрав на мъжа си, това което й казва майката обаче, ще ви просълзи

Дъщеря се оплакала, че в никакъв случай не може да успокои мъжа си. Майката й отговорила:

-Всичко може да се оправи! Искам да ми донесеш 3 косъма, но не обикновени, да бъдат от мустаците на тигър.

Но мамо! Това е невъзможно! – Изненадано възкликнала дъщерята.

Опитай! Ти си жена! можеш!

Почнала да мисли дъщерята, така и накрая се досетила. Взела парче месо и отишла в гората. Седнала и чакала. Тигърът надушил миризмата на месо, установил местонахождението и се втурнал към момичето, което хвърлило парчето месо и уплашено започнало да бяга.

На следващия ден момичето отново отишло в гората с парче месо. Тигърът отново усетил храната и започнал да се приближава. Тя пак хвърлила месото и избягала. Скрила се и наблюдавам как тигърът се храни.

Така е било и трети и четвърти път …

Петия ден, когато видял как носи месо, тигърът започнал да развява опашката и момичето започнало без страх да го храни с ръка. Така било и през следващите няколко дни.

Деветият ден след като изял парчето месо, тигърът облегнал главата си на скута й и заспал. И докато той блажено спал, момичето откъснало 3 косъма от мустаците и ги дала на майка си.

Ето – каза майката – укроти този звяр, а няма да можеш да укротиш мъжа си? Върви си вкъщи и спечели и него, с ум, с нежност, с търпение, както ти добре знаеш!

Жена си! Добре знаеш как се опитомява мъж!

loading...

Be the first to comment on "Дъщеря се оплаква на майка си, че не може да се справи с бурния нрав на мъжа си, това което й казва майката обаче, ще ви просълзи"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*