Последно

Екшън в Галиче! Хора на Лунгара потрошиха охранителна кола на Ценко Чоков!

Екшън в Галиче

Среднощен екшън със стрелба в Галиче. Този път насилието е срещу семейството на Ценко Чоков, съобщава bTV. Четирима маскирани са нападнали охранителен автомобил, нает от семейството на Чокови, и започнали да го трошат. Инцидентът е станал в нощта на събота срещу неделя пред Младежкия дом и е заснет от охранителните камери на сградата.Подаден е сигнал в полицията и започва преследване. Полицаите са произвели изстрели във въздуха, извършителите са избягали.

kolasss
Малко по-късно охранителите са нападнати с тръби от компания, която се намирала в заведение, чийто собственик е един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов-Лунгара.

„Връщайки се от един от обектите, те са минали покрай заведението. Веселин и сина му започнали да нахъсват хората и започнали да обиждат охранителите”, разказа съпругата на Чоков, който от три месеца се намира в ареста.

Тя добави, че малко по-късно пред дома им пристигнал и самият Веселин Попов с колата си. „Когато го попитах кого търси по това време, той започна да псува: Да ти е*а майката, боклук, кръв ще повръщаш. Ще те убия, ти си много нагла. Аз съм господ и не ме е страх от нищо”, разказа

Сестра й заяви, че социалния мир в селото е нарушен и хората се страхуват. „Основната им цел беше него да го няма, за да могат да крадат”, подчерта тя.

По случая са образувани две досъдебни производства – за заплахите срещу семейството на Чоков и за нападението над охранителната кола.

Вчера заведението на Веселин Попов бе затворено. Заради инцидента полицейският контрол в селото отново се засилва.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Екшън в Галиче! Хора на Лунгара потрошиха охранителна кола на Ценко Чоков!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*