Последно

Емил Гъргоров се завръща в ЦСКА

Емил Гъргоров се завръща в ЦСКАБадема е обещал на Гриша Ганчев, че, ако докрая на другата седмица не си намери отбор, ще се присъедини към армейците.

В Борисовата градина все по-усилено се коментира евентуалното завръщане на нисичкият халф на стадион “Българска армия”. Емил Гъргоров продължава да бъде без отбор, след като за последно се състезаваше с екипа на Локомотив София. Желанието на Бадема е да продължи кариерата си в чужбина, но към момента няма конкретни оферти. 34-годишният футболист се надява да се върне в китайското първенство, където се състезаваше за Шъдзяджуан Йончен.

Христо Янев не крие желанието си да притежава Гъргоров в състава си. Припомняме ви, че червените се свързаха с бившият национал още в края на юли месец, но той отклони предложението им, тъй като беше в преговори с чуждестранен клуб.

Предвид създалата се ситуация е много вероятно Бадема да облече за пети път фланелката на армейците. Очаква се до края на седмицата Гъргоров да даде окончателният си отговор. Идентична е и ситуацията с червеният юноша Владислав Романов, който също чака трансфер в чужбина, но, ако той не се реализира най-вероятно ще се присъедини към 31-кратните шампиони на България.

Be the first to comment on "Емил Гъргоров се завръща в ЦСКА"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*