Последно

Ето защо не трябва да държите яйцата в хладилника

Специалистите считат, че яйцата са най-питателната храна. Те са склад от протеини, освен това съдържат минерали и витамини (18 вида) и много други полезни компоненти.

Всеки има свои собствени предпочитания. Хората консумират пилешки, пуешки, патешки и пъдпъдъчи яйца. Закуската, състояща се от яйца, е изборът на повечето от нас. Можете да приготвите ястие от този продукт, като използвате различни рецепти.

Стана традиция да купувате яйца и да ги съхранявате в хладилника, където има ниски температури. Както и жителите на северната част на САЩ, както и японците, австралийците, европейците.

Гражданите, живеещи в други държави, имат различна традиция. Те предпочитат да съхраняват яйцата при стайна температура.

Ако съхранявате този продукт в хладилника, съществува висок риск да се заразите със салмонела. Това се посочва в Американския журнал за безопасност на храните. В публикувани факти се съобщава, че ако температурата за съхранение на яйцата е ниска, салмонелата се умножава по-лесно.

Министерството на здравеопазването на Америка е разработило набор от мерки за предотвратяване на това заболяване.

А какво правят европейците? Ваксинирането на пилета е методът, който използват срещу салмонела. Така че не бива да се тревожете, че бактериите ще попаднат в човешкото тяло.

Вижте още: Гаданието с восък ще ви разкрие какво ви очаква в бъдеще

Хранителното отравяне е проблемът, който тази бактерия носи. Трудно е да се открие, защото не влияе на цвета на яйцата, нито на миризмата им.

Във всеки случай давайте предимство на доказаните продукти!

Be the first to comment on "Ето защо не трябва да държите яйцата в хладилника"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*