Последно

Ето какво обичат най-много да си похапват представителите на зодия Водолей

Мислили ли сте, че любимите ви храни може да са свързани с това каква зодия сте? Представителите на зодия Водолей може да се уверят в това в този материал. Сигурен съм, че водолеите обичат много мусака, спагети и още други вкусни неща. Вижте петте им любими храни:

1. Спагети “Болонезе”

Почти всички представители на тази зодия обичат пастата и пицата. Най-любимите спагети за тях са с доматен сос и кайма, известни като “Болонезе”.

2. Пица “Капричоза”

Както вече споменахме, те обожават тестените изделия и едва ли биха могли да не хапват пица. Повечето Водолеи посочиха класическата пица “Капричоза”.

3. Мусака

От традиционните български ястия, повечето Водолеи обичат мусака.

4. Пържени картофи със сирене и кетчуп

Пържените картофи са неизменна част от тяхното меню. Дали като предястие, гарнитура или основно, те задължително присъстват в менюто на повечето представители на зодията поне по веднъж на ден. Като познаваме изобилната същност на някои представители, те със сигурност биха ги гарнирали с обилно количество сирене и кетчуп.

5. Морска храна

Водолеите понякога получават изблици на желание да хапват нещо по-различно от пържени и тестени храни. Те са истински ценители на морската храна, като да се глезят с омари, раци, скариди, вкусни риби и общо взето, всичко, което живее във водна среда.

Be the first to comment on "Ето какво обичат най-много да си похапват представителите на зодия Водолей"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*