Последно

Ето как Адел свали 15 килограма след раждането със съветите на Джилиан Майкс

Диетата на АделЕто как Адел свали 15 килограма.

Преди малко повече от месец световноизвестната певица Адел, се завърна на сцената след 3-годишно отсъствие. Тя се оттегли временно от музикалната си кариера, за да се посвети на детето си. През 2012 година Адел роди момченце, а по време на бременността си напълня драстично.

Въпреки това, се завърна по впечатляващ начин. Тя е свалила близо 15 килограма, а в интервю пред водещо световноиздание разкри, че е отслабнала с диета и спорт. Адел изключва от менюто си въглехидратите, сладкото, пикантното и мазните храни. Освен това е започнала да спортува активно и дори се е влюбила в упражненията с щанга, както самата тя споделя. Певицата споделя, че се е вслушала в съветите на специалистът Джилиан Майкс, на който дължи красивата си фигура.

Адел свали 15 килограма

Вижте как се промени АДел.

Съветите на Джилиан Майкс

80 към 20 %

Диетологът не е почитател на зверските ограничения. Той ни съветва да разделим менюто си в съотношение 80 към 20 %. По-голямата част да ни е здравословна храна, а останалите 20 процента да ги отделим за любимата ни храна.

Максимален сън

Според Джилиан Майкс сънят е от изключително важно значение, когато сме на диета. Той въздейства върху изработването на хормоните, които контролират мастните отлагания и отговарят за състоянието на мускулите. Колкото по-добър е хормоналният фон, толково по-ефективно ще сваляте излишните килограми. Спете минимум 8 часа на ден.

Разнообразни тренировки

Правете различни упражнения в залата и подбирайте такива, които натоварват повече мускулни групи. Така ще икономисате време и ще изгорите повече калории.

Гответе си вкъщи и залагайте на здравословните храни в ресторантите

Това, че сте на диета не означава, че не може да се храните навън. Подбирайте ястията, които си поръчвате. Не се вторачвайте в съставките им, а просто избягвайте мазните храни. Ако планирате дълга разходка навън или нямате възможност да отидете на ресторант – приготвяйте си леки закуски вкъщи, които да носите със себе си.

Не отивайте гладни на парти

Ако ще ходите на партия, то задължително хапнете нещо здравословно вкъщи, което да ви държи сити по-дълго време. Така няма да се подадете на изкушенията.

Цитрусови плодове

Всеки ден трябва да ядете цитрусови плодове. Те са богати на Витамин C, който пък отговаря за складирането на енергийните запаси в организма – мазнините и понижава нивото на стреса. Грейпфрут за закуска е много добра идея.

Пийте много вода

Водата регулира работата на метаболизма. Освен това спомага за по-бързото изгаряне на мазнините. Създава чувство за ситост. Затова носете навсякъде със себе си бутилка вода.

Яжте черен шоколад

Черният шоколад е полезен и не попада в категорията “нездравословни храни”. Хапвайте от време на време.

Стойте изправени

Когато сте прави изгаряте повече калории. Така че, се стремете да стоите прави, колкото се може повече време. Дори гледайте телевизия прави.

Cheat day

На всеки 7-10 дни си изберете един ден, в който да похапвате, каквото искате. Тези дни ще ви заредят с вола и стимул за продължаване напред.

loading...

Be the first to comment on "Ето как Адел свали 15 килограма след раждането със съветите на Джилиан Майкс"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*