img

Ето кои ще са участниците в новия ВИП Брадър 2017! Ще паднете от стола!

/
/
/
5 Views

Стартира подготовката по Вип Брадър 2017, ето кои ще влязат в него!

Вип Брадър 2017 започва през септември. Обаче продуцентите са започнали подготовка по култовото шоу. Процедурите по правата също са стартирани.

Българските притежатели са решили тази година да бъде по-различно.
Този сезон те няма да вкарват в Къщата на Големия брат известни личности.

Идеята е в шоуто по Нова телевизия да бъдат само плеймейтки. Всичко, които са минали през конкурсите за красота. Дори и тези от тях, които са стартирали вече музикална кариера.

Плановете на собствениците на правата е да напълнят къщата с тях. С някои от момичетата са стартирали и преговорите. Добрата новина е, че те трябва да подпишат договорите още сега.

Другата новина не е особено добра за участничките. Защото те не са звезди и заради което няма да получават хонорар за престоя си.

Единствено тази от тях, която стане фаворит, ще грабне приза и паричната сума в размер на сто бона.Заради което някои от тях не искали да подписват договорите, пише разкрития.ком.

Но тази от плеймейтките, която оцелее сред зрителското гласуване и елиминирането от самите състезатели ще грабне доста тлъст чек.

Освен тези новини очаква се да има още изненади в сценария на новия сезон на шоуто. Организаторите обещават още експлозивни подробности.

Но засега те пазят тайна какво ни очаква в новия сезон на ВИП Брадър през есента

Източник: lifebg.net

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *