Последно

Ето коя е Доника – крадлата взела парите за болното дете! ИСТИНСКИ БОКЛУК В ЖИВОТА!

Доника е боклук в живота

Крадлата Доника Попова, която беше задържана за безцеремонната кражба на кутия с дарения за болно детенце, е побърквала не един търговец в Бургас.

Жената невъзмутимо е крала алкохол и дребни суми от търговски обекти. Една от поредните й кражби е засечена от камерите на търговски обект през декември, като тогава тя най-спокойно прибира в чантата си с ловък маниер две бутилки скъп алкохол, съобщава burgasinfo.com.

За параван й служила нейна приятелка, която отвлича вниманието на магазинерката. „По нищо не личеше, че има подобни намерения, беше съвсем спокойна“, коментират от търговския обект, като разпространиха видеото в социалните мрежи. Още тогава вътрешното проучване на потърпевшите показало, че крадлата е именно Доника, която собственици на магазини от целия град познават по неволя.

Доника Попова предизвика вълна от възмущение в петък, когато в публичното пространство беше разпространен клип, на който се вижда как отмъква кутията с дарения за детенце, намираща се в магазин в бургаския ж.к. „Славейков“.След броени часове полицията задържа 24-годишната жена, както 37-годишния Петко Великов. Двамата се укривали при свой приятел в ж.к. „Братя Миладинови“.

В кутията, която откраднали, е имало 500 лева. Задържаните с полицейска заповед са стари познайници на органите на реда, като до момента са извършвали множество кражби на дребни вещи и парични суми от търговски обекти в целия град.

Източник: bradva.bg

Be the first to comment on "Ето коя е Доника – крадлата взела парите за болното дете! ИСТИНСКИ БОКЛУК В ЖИВОТА!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*