Последно

Ето коя е най-мразената поза от жените!

Има ли надценена секс поза? Ако питате дамите – категорично ДА и това е обърната ездачка. Какво не им харесва ли? Проучване на Women’s Health, в което участие са взели 1111 жени, разкрива, че представителките на нежния пол никак не се наслаждават на обърнатата ездачка, а точно обратното. 39 % са категорични, че мразят тази поза и я избягват.
Причините:
– ъгълът не е удобен и не ги стимулира достатъчно;
– често се чудят дали правят нещата правилно и дали мъжът се наслаждава на случващото се, защото не могат да го видят, а са забелили очи в стената или пръстите на краката му;
– страхуват се да не му прекършат пениса с по-рязко поклащане;
– и не на последно място се притесняват как точно изглежда дупето и бедрата им и дали целулитът им не избива с двойна сила;
– според жените тази поза не е никак интимна, защото нямат визуален контакт с партньора, което създава някаква бариера между двамата.
И все пак, момчета, не се тревожете, има доста жени, които нямат против да експериментират поне за малко с тази поза. Втората не особено желана секс позиция според изследването изненадващо е „кучешката“ с вот от 28 %. Тя не допада на анкетираните, защото може да бъде доста неудобна, липсва зрителният контакт и често скъсява времето за секс, тъй като мъжете свършват по-бързо на нея.
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Ето коя е най-мразената поза от жените!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*