Последно

Ето я най-красивата българска полицайка, която има десетки хиляди последователи в Инстаграм

Ако престъпността във Враца е ниска, то е само заради най-сексапилната полицайка в района.

Тя се казва Йоана Петрова и освен със смелост и ловкост, пленява с естествена красота, споделиха от HotArena. От 3 години чаровната брюнетка работи в Икономическа полиция. И не са малко тези, които умишлено газят закона, с надеждата лично тя да им сложи белезници и да ги вкара в затвора.

Хубавицата изумява не само с перфектни мерки, но и с аналитичен ум. Завършила е академията на МВР, а от социалните мрежи става ясно, че мнозина са пленени от красотата й—има хиляди последователи там.

За съжаление на ухажорите Йоана има сериозна връзка от години и прекарва всяка свободна минута с приятеля си. Двамата дори си пускат често снимки от екзотични почивки, като Йоана даже води блог за пътешествия. В свободното си време хубавицата обича да се забавлява карайки АТВ, а според запознати екстремните спортове са й любимо преживяване. К

Най-красивата българска полицайкаКогато не залавя престъпници Йоана обича да играе тенис, или да практикува бокс в някоя от местните зали.

Йоана Петрова враца

loading...

Be the first to comment on "Ето я най-красивата българска полицайка, която има десетки хиляди последователи в Инстаграм"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*