img

Жената до Годжи, която му роди дете се оказа същинска красавица- вижте я (СНИМКИ)

/
/
/
2 Views

Надежда Дончева роди тихомълком от Годжи преди дни

Надежда Дончева е тайнствената годеница на басиста

Надежда Дончева не беше познато име за медийното пространство до преди дни. След като стана майка на третото дете на Георги Милчев-Годжи, обаче, покрай личността й се завихри невиждан интерес.

И съвсем нормално. Коя е хубавицата, която успя да омае бас китариста на Слави?

25-годишната Надя е била пред брак с бившия си приятел – Станислав Желязков. След като Станислав й изневерява, двамата се разделят, а няколко години по-късно Надежда се запознава с басиста на „Ку-ку бенд“ Годжи. 48-годишният музикант толкова дълбоко хлътва по блондинката, че е готов на момента да се оженят. Надя обаче се дърпала именно заради все още топлите си чувства към бившия.

годжи
Самият Станислав е от Провадия, като в момента живее във Варна заедно със сегашната си приятелка Галя Василева, която е народен представител. Покрай нея Желязков членува в Национално Сдружение „Младежки Глас“ и се изживява като по-голям патриот дори от Слави Трифонов. Още докато били гаджета с Надежда, Станислав имал амбиции да влиза в политиката – цели, които били много далеч от Дончева.

„Тя е домошар човек, обича тихия и спокоен живот, не е особено амбициозна, но пък е изключително умна и мила“, разказват нейни приятелки. Именно различията в общите им цели подтикнали Станислав да търси щастието си другаде.

Когато Надежда среща 23 години по-възрастния от нея Годжи, тя все още е влюбена в бившия си.

годжи

Младият и амбициозен Станислав обаче вече е с Галя Василева, която по това време е общински съветник в Бургас и е добра партия. Годжи пък бил улегнал мъж, готов за семейство, за каквото Надежда отдавна си мечтаела. Освен това, басистът й обещал да й помогне с още една нейна мечта – да има собствено магазинче за био храни.

В момента Дончева е сбъднала и двете си желания – майка е на малката Цвети и има малък бизнес, свързан със здравословно хранене, предават от hotarena.net. И видимо е доста щастлива с Годжи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *