Последно

Жени, стойте далеч от тези две зодии

Зодиите разкриват характера на човек. Жените трябва много да внимават при избора си на партньор, за да не страдат накрая. Един от методите да се ориентират е именно зодията на мъжа като трябва да са много предпазливи при избор на партньор от следните зодиакални знаци:

Скорпион

Мъжът Скорпион е изключително особена личност. Не е сред добрите партньори в живота, тъй катп не обича да изразява емоциите и чувствата си и рядко показва признаци за привързаност. Ако сте избрали мъж от тази зодия, може да забравите за изненадите и подаръците. Мъжът Скорпион не е романтик.

Представителите на тази зодия са доста безотговорони. Ако решите да прекарате живота си с него, ще се наложи да свикнете инициативата винаги да е във вашите ръце. Вие ще сте глава на семейството, ще взимате решения, ще организирате семейните събития, ще пазарувате, готвите и т.н.

Близнаци

Мъжът Близнак е грижовен, мил и любящ, но…. само толкова. Той има и друга, тъмна страна, която е по-добре да не опознавате.

Отношението му може да се промени коренно, милото държание и жестовете биват забравени и срещу вас стои един напълно незаинтересуван от особата ви индивид. А това може да е доста разочароващо. Само истинска богиня може да запази интереса на мъжът Близнак за повече време.

Be the first to comment on "Жени, стойте далеч от тези две зодии"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*