Последно

Жоро Френски разкри как е загинал скандалния бохем Краси Кокала

Ето как е умрял Кокала

Приятелят на Краси Кокала Жоро Френски разкри подробности около инцидента с известния столичен бохем, който се удари с мотора си с две коли на 4-ти септември на столичния булевард “Цариградско шосе” и загина.

Публикуваме разказа на светския лъв и близък приятел на Кокала без редакторска намеса:

Ето и подробностите за инцидента с Краси Куче, които научих снощи, след срещата ни – на приятелите му, на JJ бара. Краси дълго време караше Дукати, което е супер бързо и пъргаво. Дукати са като Ферари сред моторите – мощни, спортни и маневрени. Караше го и с по 260км/ч с лекота и умение, без да има никакви инциденти. Цял живот си мечтаеше за Харлей и само преди десетина дена си взе.

Той кара от 13 годишен и аз никога не съм си помислил, че точно Куче може да загине с мотор, но смяната на мотора му е изиграла лоша шега. Харлей е три пъти по-тежък от Дукати и още по-мощен. Както казват собствениците на Харлей – той е много як мотор, но НЕ СПИРА!!! Куче не е имал опит със спирането на такъв тежък мотор и точно това го е убило.

Карал е доста бързо и когато колата пред него е забила спирачки, той не е могъл да спре тая тежка, голяма машина толкова рязко… Когато мечтаем за нещо и най-на края го получим, не знаем какво ни носи. Както казва Майка Тереза: “Най-много сълзи са се пролели по сбъднати мечти.” Почивай в мир, Куче! Ти все пак сбъдна мечтата си… ;-(

Погребението на Краси Кокала ще бъде в четвъртък, 11 ч, в Боянската църква.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Жоро Френски разкри как е загинал скандалния бохем Краси Кокала"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*