Последно

Заформят ли се любовни интриги в Биг Брадър!? Богданов със Светлана и Преслава с ММА боецът Деян!?

Мартин Богданов си пробва късмета при СветланаБогданов се пробва при Светлана, а Деян с Преслава.

Припламват ли първите любовни искри във ВИП къщата на Биг Брадър или всичко е “умел монтаж” на продуцентите? От това, което ни показват в “дейли епизодите”, се забелязва, че Мартин Богданов и Светлана Василева стават все по-близки и търсят компанията си. Преслава също не си поплюва и успя да завърти главата на ММА боецът Деян по време на мисията с белезниците.

Фитнес инструкторът, който твърдеше, че е интимен приятел на Преслава, а после и на Джена, видимо иска да се докаже като “сваляч и алфа мъжкар”. Покрай мисията с белезниците, за която беше окован със Светлана, Богданов успя да “разбие ледовете” и да установи по-близък контакт с нея. Тя дори му обеща да му изпълни едно желание, когато двамата излязат от предаването.

Фриволното поведение на кралицата на поп-фолка Преслава пък видимо, се харесва на ММА боецът Деян. Двамата показват все по-близки отношения, а мускулестият състезател се опитва по всякакъв начин да се хареса на певицата. Разбира се, затова си има и причина – Преслава редовно му пуска “картбланш”. Тепърва ще разберем дали отношенията им, ще се разраснат в нещо повече. Не пропускайте “лайв епизода” в понеделник, когато ще бъдат първите номинации в Къщата. Биг Брадър ни е подготвил изненада – гласуването ще се проведе веднага след номинациите и един от номинираните ще напусне предаването още утре!

Be the first to comment on "Заформят ли се любовни интриги в Биг Брадър!? Богданов със Светлана и Преслава с ММА боецът Деян!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*