img

Иван Ласкин побесня: Срам ме е, че утрепахте нацията, говеда такива!

/
/
/
129 Views

Актьорът използва личния си профил в социалната мрежа, за да коментира протеста на майките, които се събраха вчера в 11 ч. пред парламента на протестза осигуряване на повече грижи за децата. Ето какво написа Иван Ласкин по този повод:

“Кажете приятели, къде в света сте чували да протестират майки? Как е възможно! Кой се грижи за тези БЪЛГАРКИ , които са сбъркали да родят в ДЕБИЛНА държава? Срам за това, че утрепахте нацията, говеда такива! Срам за мазните ви мутри,“

7 Comments

  1. Да, в нормалния свят (ако още е останал такъв) за майките трябва да има грижи, полагани от БАЩИТЕ НА ДЕЦАТА ИМ!…. Държавата не е майка-орлица, разберете това, колкото повече разчитате на нея, толкова по-зависими сте от нея, и накрая държавната милостиня ви се струва полагаема. Пораснете. Отглеждането и възпитанието на децата е отговорност на родителите им, не на някой в парламента. Когато прабабите ни са отглеждали по 7-8 деца не е имало такива глупости като социална политика и хората са знаели, че каквото си посеят – това ще пожънат и с това ще се хранят. Не можем да жънем там, където не сме сяли и да вдигаме после шум защо манната спира.

    • Така е само че не е нормално Държавата да дава по вече за определена малцинственна група от колкото на българските майки, те не са второ качество хора във България. Не е нормално депутатите да си гласуват и да вземат милиони от нас а да подхвърлят трохи на майки инвалиди и пенсионери а останалото да крадат.

    • Славчо как Унгария може да е “майка-орлица, как Русия може да давва “материнский капитал” достатъчен за закупуване на жилище само тука неолибералните евроатлантически изгъзици обезлюдявят България!

  2. МНОГО ЯСНО, ЧЕ ТАЯ ДЪРЖАВА В КОЯТО СМЕ СЕ РОДИЛИ Е НАША – ИМА МНОГО ЗЛАТО, МИНЕРАЛНА ВОДА, ГОРА И В КОЯТО СМЕ СЕ РОДИЛИ ЩЕ НИ БЪДЕ МАЙКА…………….. ТАЗИ ДЪРЖАВА Е НАША – НА БЪЛГАРИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НАША – НА НАШИТЕ ПРАДЕДИ, НА НАШИТЕ ДЕДИ, НА БАЩИТЕ И НА МАЙКИТЕ НИ, А ТЕЗИ КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ ЩЕ НИ СЛУШАТ , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е НАША – НА БЪЛГАРИТЕ…………. МНОГО Е ПРАВ ЛАСКИН И Е НОМЕР ЕДНО – БЪЛГАРИЯ Е НАША , КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА ДЕБИЛИТЕ И ОЛИГОФРЕНИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА Я ПРОДАДАТ – БЪЛГАРИЯ Е НАША – НА БЪЛГАРИТЕ

  3. zasto govorite gluposti, kogato plastame danace ne seem li, zasto da davame na prosqci dosli ot tretiq svqt, a za nasite deca ne darjavata ni e bezumna povedenieto i e agresivno sresto sobstveniq si narot pravqt se na zagrijeni a v deistvieta i vijdame omraza km maiki km deca km pensioneri km invalidi km dreben biznes s tova spiram tjno mi e za narod ni nie sme narot s nai bogata istoriq velici vladeteli a sega placem i gleda me v zemqta mojem da promenim vsicko kogato stanem zagrijeni za bdeste to ni…….

  4. ДОБЪР ДЕН И МЕН МИ Е СРАМ И ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ САМО ЛЪЖИ ,ЛЪЖИ НЕ ВЯРВАМ НА НИКОГО И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ТОЯ ПЪТ АЗ ИМАМ ИНВАЛИД ДЕТЕ СЪС 123 ЛЕВА ПЕНСИЯ КАК СЕ ГЛЕДА ТОВА ДЕТЕ НЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *