Последно

Иван Ласкин побесня: Срам ме е, че утрепахте нацията, говеда такива!

Иван Ласкин избухна във ФейсбукАктьорът възнегодува от идиотщината на управляващите.

Актьорът използва личния си профил в социалната мрежа, за да коментира протеста на майките, които се събраха вчера в 11 ч. пред парламента на протестза осигуряване на повече грижи за децата. Ето какво написа Иван Ласкин по този повод:

“Кажете приятели, къде в света сте чували да протестират майки? Как е възможно! Кой се грижи за тези БЪЛГАРКИ , които са сбъркали да родят в ДЕБИЛНА държава? Срам за това, че утрепахте нацията, говеда такива! Срам за мазните ви мутри,“

6 Коментари on "Иван Ласкин побесня: Срам ме е, че утрепахте нацията, говеда такива!"

 1. Да, в нормалния свят (ако още е останал такъв) за майките трябва да има грижи, полагани от БАЩИТЕ НА ДЕЦАТА ИМ!…. Държавата не е майка-орлица, разберете това, колкото повече разчитате на нея, толкова по-зависими сте от нея, и накрая държавната милостиня ви се струва полагаема. Пораснете. Отглеждането и възпитанието на децата е отговорност на родителите им, не на някой в парламента. Когато прабабите ни са отглеждали по 7-8 деца не е имало такива глупости като социална политика и хората са знаели, че каквото си посеят – това ще пожънат и с това ще се хранят. Не можем да жънем там, където не сме сяли и да вдигаме после шум защо манната спира.

  • Сократис | 09.05.2016 at 3:20 | Отговор

   Така е само че не е нормално Държавата да дава по вече за определена малцинственна група от колкото на българските майки, те не са второ качество хора във България. Не е нормално депутатите да си гласуват и да вземат милиони от нас а да подхвърлят трохи на майки инвалиди и пенсионери а останалото да крадат.

  • Славчо как Унгария може да е “майка-орлица, как Русия може да давва “материнский капитал” достатъчен за закупуване на жилище само тука неолибералните евроатлантически изгъзици обезлюдявят България!

 2. МНОГО ЯСНО, ЧЕ ТАЯ ДЪРЖАВА В КОЯТО СМЕ СЕ РОДИЛИ Е НАША – ИМА МНОГО ЗЛАТО, МИНЕРАЛНА ВОДА, ГОРА И В КОЯТО СМЕ СЕ РОДИЛИ ЩЕ НИ БЪДЕ МАЙКА…………….. ТАЗИ ДЪРЖАВА Е НАША – НА БЪЛГАРИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НАША – НА НАШИТЕ ПРАДЕДИ, НА НАШИТЕ ДЕДИ, НА БАЩИТЕ И НА МАЙКИТЕ НИ, А ТЕЗИ КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ ЩЕ НИ СЛУШАТ , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е НАША – НА БЪЛГАРИТЕ…………. МНОГО Е ПРАВ ЛАСКИН И Е НОМЕР ЕДНО – БЪЛГАРИЯ Е НАША , КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА ДЕБИЛИТЕ И ОЛИГОФРЕНИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА Я ПРОДАДАТ – БЪЛГАРИЯ Е НАША – НА БЪЛГАРИТЕ

 3. veselin staveev | 08.09.2016 at 23:13 | Отговор

  zasto govorite gluposti, kogato plastame danace ne seem li, zasto da davame na prosqci dosli ot tretiq svqt, a za nasite deca ne darjavata ni e bezumna povedenieto i e agresivno sresto sobstveniq si narot pravqt se na zagrijeni a v deistvieta i vijdame omraza km maiki km deca km pensioneri km invalidi km dreben biznes s tova spiram tjno mi e za narod ni nie sme narot s nai bogata istoriq velici vladeteli a sega placem i gleda me v zemqta mojem da promenim vsicko kogato stanem zagrijeni za bdeste to ni…….

 4. ДОБЪР ДЕН И МЕН МИ Е СРАМ И ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ САМО ЛЪЖИ ,ЛЪЖИ НЕ ВЯРВАМ НА НИКОГО И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ТОЯ ПЪТ АЗ ИМАМ ИНВАЛИД ДЕТЕ СЪС 123 ЛЕВА ПЕНСИЯ КАК СЕ ГЛЕДА ТОВА ДЕТЕ НЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ..

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*