img

Известен п*рно актьор разкрива професионалните си травми! Още ли мислите, че това е работа-мечта!?

/
/
/
7 Views
Британският порноактьор Кристофър Зайдшег, известен в своята професия под псевдонима Дани Уайлд, разказа за превратностите на своята кариера и за това, което го е накарало да преустанови дейността си в тази професия. Неговата кариера в порноиндустрията продължила около 8 години, пише Independent.
През това време той успял да се снима в 600 филма за възрастни и да навреди на своя основен “инструмент” за изкарване на прехраната. Именно влошаването на здравето накарало Уайлд завинаги да приключи с любимата си работа.
“За осем години работа аз три пъти се оказвах в болница, всеки път заради приапизма”, пояснява актьорът. Приапизмът е дълга, често болезнена ерекция, която не е свързана с възбуждане. При Кристофър този проблем възникнал поради дългото използване на лекарства за лечение на еректилна дисфункция. Заради работата си порноактьорът даже станал зависим от “виагра”, което се оказва, че е доста разпространено в тази сфера.
Според думите му, зависимостта е била психологическа – той не се чувствал спокоен ако не приема таблетки, взимал ги преди снимки, макар че не е имало необходимост.
“След като попаднах за трети път в болница, лекарят ми каза, че ако продължа да приемам подобни лекарства, в организма ми могат да се получат сериозни дългосрочни изменения и заболявания. Например, в пениса ми може да започне да се натрупва определена тъкан, което може да доведе до импотентност. Още на следващия ден приключих с порното”, споделя Дани Уайлд.
Източник: БЛИЦ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *