Последно

ИЗВЪНРЕДНО! Андреа е бременна от Кубрат Пулев! ПАПАРАЦИ СНИМКИ

Андреа е бременна от Кубрат

Фолк певицата Андреа е бременна от Кубрат Пулев! На тази сензационна новина се натъква фоторепортер на ПИК, който сазече преди ден чалга звездата в центъра на София. Русокосата фурия от месец насам се е покрила изненадващо и не може да бъде видяна по участия и се оказа, че има сериозна причина за това. Андреа е напълняла драстично и има доста набъбнало коремче като бременна в поне 4-я месец жена, видя папаракът ни.

За дългоочакваната бременност на изпълнителката се говори от месеци, след като тя самата съобщи още в началото на годината, че с Кобрата са готови за тази сериозна крачка в отношенията си. Освен това тя не искала да чака да чукне 30 години, преди да забременее, тъй като колкото по-младо била, толкова по-лесно щяла да се възстанови от раждането. Кариерата й също й позволявала в момента да поспре за няколко месеца и да се отдаде на грижи за бебето и укрепване на връзката й с Пулев.

Явно добрата новина вече е факт и вероятно за това ще съобщи съвсем скоро и Андреа, след като се увери, че всичко с бремеността й е наред и може без притеснения от суеверия и лоши поличби да признае за състоянието си, което става все по-видно.

Андреа вече не шофира сама лъскавото си „Порше“

Фолк певицата е наедряла и с голямо коремче

Певицата е качила дрехите с поне два номера

Андреа се е отказала и от тежкия грим и екстеншъните

Източник: ПИК

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Андреа е бременна от Кубрат Пулев! ПАПАРАЦИ СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*