Последно

ИЗВЪНРЕДНО! Ето каква е истината за побоя на НДК! Кои са униформените!?

Извънредно за побоя на НДК
Не полицаи, а служители на частна охранителна фирма са обект на проверка относно видеото с упражнено насилие от мъж в униформа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На този етап от извършващата се незабавна проверка във връзка с разпространен видеозапис е изяснено, че около 13.45 часа двама младежи влезнали в заведение за бързо хранене в района на НДК. Между тях и персонала възникнал проблем. Мъжете отказали да напуснат обекта и заради това служител натиснал паникбутон и викнал охраняващата частна фирма. Охранителите извели младите мъже от заведението.

Междувременно, към 14.15 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за упражнено насилие. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. Полицаите установили подателите на сигнала – двама младежи на 19 и 20 години, с видимо неадекватно поведение. Те отказали да подават жалба, както и да бъдат прегледани от медицинския екип.

Към момента в столично районно управление са поканени за изясняване на обстоятелствата около случая служителите на частната охранителна фирма, включени в екипа, отзовал се на сигнала от заведението. Предстои да бъдат призовани за даване на показания и младежите, замесени в инцидента. Работата по случая продължава.

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Ето каква е истината за побоя на НДК! Кои са униформените!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*