Последно

ИЗВЪНРЕДНО! Ето каква е истинската причина, поради която Русия прилапа Крим! Путин иска да контролира света от там!

Ето защо Путин иска Крим за себе си

Както добре знаем, Крим бе обявен за руски район след референдум през март 2014. Тогава за присъединяване на полуострова с Русия гласували повече от 95% от жителите му.

Днес BRADVA.BG ще разкрие на своите читатели истинската причина за анексирането на Крим, която няма абсолютно нищо общо с геополитиката.

Истината е, че на територията на полуострова бе направено най-великото археологическо откритие на всички времена, а Путин го иска под свой контрол на всяка цена.

Пред това, което откриха руски археолози бледнеят дори и египетските пирамиди.

След дългогодишна изследователска дейност в района, през 1999 археолог на име Витали Гох отива в Кремъл със зашеметяващи новини. Гох твърди, че е открил гигантска подземна пирамида близо до Севастопол, предава Ай Си тв.

Според Гох на полуострова и около него в морето са разположени още 37 подобни пирамиди.

Структурата е гигантска, в пъти по-голяма от Хеопсовата пирамида.

Но това не е всичко. Най-зашеметяващото е, че според Гох, пирамидата е на 65 милиона години – построена е в епохата на динозаврите.

Когато Путин идва на власт, той осъзнава, че трябва да сложи ръка върху най-голямото археологическо богатство на планетата. 

През следващите години следват редица руски експедиции, които са възпрепятствани от украинското правителство. След приобщаването на крим, учените на Путин имат пълна свобода на действие.

Много рядка снимка от мястото на разкопките

Археолозите избиват два входа в пирамидата, която е куха. Подобно на египетската пирамида, вътре има множество камери и лабиринт от тунели. В основата й руските археолози са открили саркофаг – а вътре нещо изумително!

Мумия на същество, наподобяващо малък динозавър с големина метър и 40 сантиметра. Мумията в саркофага е имала златна корона на главата си!

Другото изумително откритие на учените е, че пирамидата издава странни енергийни вибрации, подобни на тези, засечени при ядрените реактори. Радиация не е засечена, а източника на вибрациите все още не може да бъде локализиран.

В момента в пълна тайна протичат разкопки и на другите пирамиди.

Според алтернативните медии, изумителното откритие в Крим е ясното доказателство за съществуването на велика цивилизация в епохата на динозаврите, която е заличена от сблъсък с астероид.

Още по-смела теория твърди, че коронясаният гущер е предшественик на расата на рептилите – съществата, за които редица конспиративни теории твърдят, че още управляват света.

Алтернативни анализатори са сигурни, че целта на Путин откриването на източника на вибрациите – може да се окаже, че това е вечен енергиен източник, който да направи всички АЕЦ излишни. /BRADVA.BG

2 Коментари on "ИЗВЪНРЕДНО! Ето каква е истинската причина, поради която Русия прилапа Крим! Путин иска да контролира света от там!"

  1. И като се събуди какво стана

  2. инж. др. Мъгърдич Съкъджиян | 31.01.2017 at 20:17 | Отговор

    Историята за Крим е много по стара и интересна. Когато се срещат Рузвелт, Чърчъл и Сталин за разпределяне на териториите след II Световна война, става въпрос и за Крим. Чърчъл и Рузвелт кандардисват Сталин да остъпи Крим, а те обещават много по-големи територии от Германия. Сталин казва “съгласен съм, ако познаете кой е средният ми пръст”. Колко е глупав си казва Чърчъл у показва показалеца. “Не позна” казва Сталин. Рузвелт мислейки че средният пръст е среден за ръката посочва него. “Не позна” казва Сталин и казва “това е средният ми пръст” и СЛАГА ПАЛЕЦА МЕЖДУ ПОКАЗАЛЕЦА И СТЕДНИЯТ СИ ПРЪСТ В ЮМРУК. Това показва сега и Путин на запада.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*