img

ИЗВЪНРЕДНО! Проговори вуйчото на убития Георги! Йоан го е наръгал, защото…

/
/
/
7 Views
Отдавна искам да го кажа в публичното пространство – бих искал да изразя огромна благодарност за това, което полицията направи за година и половина. Това заяви Илиян Георгиев, вуйчо на убития Георги Игнатов от Борисовата градина.
“Едно такова изследване е много сложно и комплексно според мен, аз съм инженер. Не съм помагал на разследващите, това е грешна информация. Може да съм ги консултирал относно това как да се анализират по-ефикасно конкретни неща”, добави той.
“Полицията смята, че мотивът е грабеж. Аз смятам, че там има някакви сериозни дълбоки проблеми, но не знам какво ги е породило. Трябва да се анализира умът на Йоан, за да се разбере вторичния мотив, защото грабежът е първичен такъв”, изтъкна Илиян. Вуйчото на Георги добави още:
“Много хора забравиха, че това беше национален празник – 2 юни. Това е едно пълно тотално неуважение към нещото, което този празник символизира. За какво са загинали тези хора?! Ако един човек извърши такова ужасно престъпление на този празник, какво послание дава на тези, които са загинали за свобода?!”.
“Аз вярвам, че наистина Йоан Матев е извършител въз основа на това, което полицията е открила. Не знам какво е карало хората да мълчат толкова време. Не знам от какво са се страхували. Важното е, че съвестта рано или късно е проговорила”, заяви той.

Източник: БЛИЦ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *