Последно

Изхвърляне от В група и наказание от минус 27 точки грози ЦСКА!

БФС и ФИФА решават съдбата на ЦСКААрмейците заплашени с изваждане от В група.

След малко повече от час ще се проведе дългочаканата пресконференция на БФС, на която ще бъде обявено какво се случва с ЦСКА и каква ще бъде тяхната съдба. През изминалите дни се тиражираше, че армейците ще бъдат изхвърлени от В група, поради неизплатени дългове и редица загубени дела.

Един от вариантите е именно такъв – ЦСКА да бъде изхвърлен от В група по нареждане на ФИФА. Причината за тежкото наказание, е факта, че армейците имат десетки загубени дела и не се изплащат задълженията по тях. Според тиражираната информация в медиите, ЦСКА ще обяви фалит до края на месеца и ще започне на чисто от “А окръжна”. Именно поради тази причина беше отложен стартът на Северозападното първенство.

Третият вариант е армейците да продължат участието си във В група, но от актива им ще бъдат извадени до минус 27 точки! Очаква се следващата седмица да бъде наложено първото наказание и изваждане на точки. То ще бъде в размерна 3 точки от общият актив на червените и ще бъде наложено, ако ЦСКА не заплати 100 000 евро към футболният агент Хоакин Уриарте, който доведе Иван Боладо на Армията през 2012 година.

Очаква се на пресконференцията, която започва в 11 часа да бъдат показани документи за истинските дългове на ЦСКА, както и 9 писма от ФИФА, които са свързани с проблемите на червените.

Be the first to comment on "Изхвърляне от В група и наказание от минус 27 точки грози ЦСКА!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*