Последно

Исмет видя странен камък, но след като го надигна не можеше да повярва на очите си!

ревен трансформатор на 20 000 години е бил намерен на територията на Косово, в района на Шар планина.

На странния предмет се натъкнал фотографа-изследовател Исмет Смайли миналата година. Той бил заинтригуван от камъка, защото забелязал, че в него е вградена електромагнитна намотка, разбра КОЧ. Впечатление му направило, че медният проводник не просто е свързан с камъка чрез оплитане, а представлява едно цяло с него.

Сякаш камъкът е бил разтопен, за да му бъде придадена необходимата форма за създаването на трансформатор.

Описвайки мистериозния камък, Смайли разкрива, че той има изолация, направена от материал, какъвто не е открит в околността. От едната страна на мистериозния камък има изпъкнали линии, описващи кръг, които също са разтопени в камък като самата бобина.

От другата му страна пък има 4 симетрично разположени отвора, които най-вероятно представляват дупки за проводници и събират енергия от трансформатора, обяснява още неговият откривател. Според Смайли, този загадъчен артефакт би могъл да изясни много неща по отношение на произхода на човешката цивилизация или да постави нови въпроси пред учените.

Това би могло да се случи ако камъкът официално бъде изследван от учени, които да потвърдят факта, че това е електрически трансформатор, създаден преди 20 000 години, пише gzona.

Be the first to comment on "Исмет видя странен камък, но след като го надигна не можеше да повярва на очите си!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*