Последно

Истината за развода на Венета Райкова излезе наяве!

Венета Райкова се развежда. Водещата на „Папараци“ и съпругът й Тишо смятат, че бракът им се е изчерпал и няма как да продължат да живеят под един покрив.

 

Така след 13 години щастлив съвместен живот заедно те слагат край на връзката си. ТВ звездзата призна, че крахът на брака й идва след добре обмислено решение. Венета твърди, че зад раздялата не стои друг човек. Тя не желае повече да коментира нищо по темата, а телефонът й е изключен от два дни.

 

След 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна“, взриви с пост в социалната мрежа русокоската.

 

Злите езици заподозряха, че разводът всъщност е фарс. Чрез личната драма Райкова се опитвала да вдигне рейтинга на „Папараци“. В противен случай е щяла да пази раздялата в тайна. По време на дългогодишната им връзка те няколко пъти се разделяха и събираха.

 

Решението им дойде изненадващо за всички, тъй като двамата отпразнуваха Нова година заедно в Сърбия. В компания на свои приятели Венета и Тишо похапваха плескавици и пийваха традиционните за западната ни съседка питиета, а на фотосите сияеха.

 

Източници на „България Днес“ докладват, че след няколко скандала, двойката е посещавала медиатор, за да не се стигне до раздяла. Има и подозрения, че всъщност трети човек във връзката им има и той идва от страната на блондинката. Истината скоро ще излезе наяве.

Be the first to comment on "Истината за развода на Венета Райкова излезе наяве!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*