img

Йорданка Фандъкова: Изпълняваме пътните ремонти в срок

/
/
/
47 Views

Кметът на столицата даде специално интервю за БТВ, в което увери, че всички пътни ремонти, които са започнати в София ще бъдат завършени в срок. Йорданка Фандъкова сподели, че в момента продължава изпълняването на тригодишната амбициозна програма за реконструкция и възстановяване на базовата инфраструктура. Тя посочи, че проектите в града са цялостни и не обхващат само пътната настилка, но и прилежащите площи – тротоари, осветление и велоалеи.

Фандъкова разкри, че основната цел пред общината е ремонтите да не блокират цялостно движението в града. Според нея няма друга алтернатива, освен тях, ако искаме да завършим града си. Кметицата посочи, че продължава реновирането на автопарка на градският транспорт. Трамваите са най-скъпите съоръжения, но и в момента текат процедури за пет нови трамвая, а следващата година очакваме от Швейцария още 20 други”, добави още кметът на София.

„Предизборната ми кампания ще бъде водена в последния месец, защото съм действащ кмет.  Няма да политиканствам и не желая да разрешавам национални или вътрешнопартийни проблеми. Столицата се нуждае от работа и ясна визия, която ние сме предложили. Да не забравяме, че проблемите в столицата не могат да бъдат разрешени за 4 години”, заяви Фандъкова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *