img

Какви са различията между Рак, Скорпион и Риби

/
/
/
122 Views

Рак, Скорпион и Риби, представтелите на водните знаци са прочути ъс своята свръхемоционална чувствителност, поради която като че ли са много подценявани. Често са смятани за раними, мърморещи особняци.

Вярно е, че и трите зодии са склонни да имат по няколко лица като водата, която приема няколко форми (течност, пара, лед).
Представителите на тези знаци могат да са невинни като малко поточе или жестоки като истинско цунами (това е особено характерно за Скорпиона).

Ако огнените знаци изпитват най-силни страсти (поне е най-видно), то водните са способни на най-дълбоки усещания, които често остават скрити под повърхността. Представителите на Рак, Скорпион и Риби се разкриват по-бавно, именно защото осъзнават, че интензивните им емоции притежават огромна сила.

По какво се различават огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец?

Когато се влюбят, водните знаци дават цялото си сърце и цялата си преданост на своя любим. Тяхната чувствителност ги прави изключително романтични, дори сантиментални.

Водните знаци имат много силна интуиция – те буквално умеят да четат мислите и намеренията на хората около себе си. Те се доверяват повече на действията, а не толкова на думите. Това важи особено за хората от зодия Риби.

Водата ни очиства и поддържа живота на земята. Водата е универсален разтворител, който разгражда веществата и поема техните качества. Следователно, когато споделяте проблем с воден знак, той възприема проблема ви като че ли е негов.

Способността за съчувствие на тези знаци е страхотна – ще получите цялото им внимание, рамо, на което да поплачете, и някои отлични съвети.

Водните знаци често имат силно въображение и са много креативни. Техните наблюдения върху човешкото поведение вдъхновяват шедьоври на живописта, музиката, фотографията, литературата или танца.

Тяхната интуиция ги прави успешни във финансовите области. Водните знаци все пак имат и доста различия по между си.

Ракът е кардинален знак, който се свързва с грижата, опазването и защитата на семейството – най-малката, но и най-важна единица, върху която се изгражда обществото. За всеки Рак половинката и децата му са номер едно в живота му и те са основният му мотиватор да успява в кариерата – именно, за да ги осигури.

Скорпионът пък е най-добър в изследването на най-личните взаимоотношения – сексуалните и финансовите.

Неподвижният и мистериозен Скорпион често иска и има нужда да контролира половинката си. Хората от тази зодия могат да се похвалят с проницателен бизнес нюх и умеят да управляват „чуждите пари“. Тяхната загадъчна природа им пречи да дават информация за себе си на „другата страна“.

Подвижните Риби са последният знак на зодиака и може да се каже, че са компилация от всички зодии. Хората Риби са супер гъвкави и адаптивни по природа – оцеляват във всяка ситуация и при всякакви обстоятелства.

Тяхната дълбока духовност е насочена най-вече към това да помагат на другите. За разлика от подхода на хората от въздушната зодия Водолей, които искат да правят добро на другите, но понякога не им се получава, то Рибите наистина могат да облекчат всяка чужда болка. Човекът от зодия Риби ще направи почти всичко, за да помогне на свой роднина или приятел в нужда

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *