Последно

Как водата става светена и защо се нарича така!?

Светената вода лекува, защото структурата й е различна. Какво променя структурата й? какво се случва, след като попът я освети?

Руски физици доказаха целителната сила на Бога. За целта взели проби от различни водоеми. След прочитане на молитвата отче наш и прекръстването на пробите, се оказало, че количеството на вредните бактерии в тях намаляло повече от 1000 пъти.

Всъщност как се прави светена вода? Тя се прави след като престои в сребърен съд, в който има сребърен кръст. След това попът я освещава като пее Отче наш на честота 8 херца.

С тази честота трепти и земята. С тази честота се пеят молитвите в свещените храмове на всички религии по земята. С тази честота водата се облагородява и става жизнена и енергична и е най- добрият антибиотик на земята.

В православната литература могат да се срещнат много истории за чудеса, извършени по време на молитви на благодатни и духовни старци. Например този удивителен случай от Русия:

„От един извор се наливат два съда с вода. Над единия чете молитва свещеник, извършващ водосвет. След това двата съда се оставят на открито. Какво става в резултат на това? В неосветената вода започват да се появяват мехурчета, постепенно тя започва да се разваля.

Водата, която е била осветена по време на водосвета, даже и оставена на открито, взета от същия източник, в същия момент, остава чиста и свежа, като че току що е налята“.

„Ние подробно изучавахме светената вода и непрекъснато й се възхищавахме“, споделя в интервю бащата на вълновата генетика – руският учен Пьотр Гаряев.

„При нея се случват неща, непостижими за човешкия ум. Защото простата молекула на водата след освещаването й е в състояние да образува генетични структури – и то от само себе си!

От молекули на водата, свързани по определен начин, може да се изгради ДНК, вируси, даже и пълно водно копие на човек!

Вълновата генетика е обяснила от научна гледна точка защо светената вода запазва с години своята свежест и притежава целебни свойства. Оказва се, че водата може да разпространява информация.

А щом е така, то човешката реч може да се „отпечата“ в структурата на водата. В отговор на молитвите и песнопенията на свещеника, който извършва водосвета, тя образува структури, подобни на ДНК.

Be the first to comment on "Как водата става светена и защо се нарича така!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*