Последно

Как ще се отрази розовата вода на вашата зодия!

Овен
Светлината от Розовата Луна пада върху партньорствата, както в интимен, така и в бизнес план. Имате униклната възможност да подобрите значително живота си в тези две направления.
Телец
Розовата Луна ще ви донесе любов. Изключително странна, но много ефективна марсова енергия тече във вашите вени и ви помага по пътя към осъществяването на всички мечти и желания.

Процесът започва от днес и е само въпрос на време да съберете плодовете на положението усилия.

Близнаци
Сигурно имате усещането, че късметът ви е изоставил и донякъде е точно така. Розовата Луна ще изпрати положителна магическа енергия към вас и ще почувствате мигновено облекчение. Особено раздвижване очаквайте най-вече в любовта.
Рак
Семейството и близките ви са най-голямото богатство. Там е вашата сила! Розовата Луна ще подхрани точно тази сфера от вашия живот и може би още не знаете, но ви е подготвила нова информация, която трябва осъзнато да преработите и реализирате в своя полза.
Лъв
Пълнолунието ще създаде нови връзки в живота на Лъвовете. Социалните ви контакти стремглаво ще нарастват, а с тях и възможностите пред вас. Хората, с които животът ви среща тези дни, ще изиграят важна роля във вашето бъдеще, затова внимавайте какви личности допускате до себе си.
Дева
Меркурий е ретрограден от няколко дни и това ще предизвика срещи с дълбоко забравени хора от вашето минало. Може и да не останат за дълго в живота ви, но със сигурност ще размътят ума ви. От друга страна финансите ще се стабилизират, така че помислете какво не сте успели да си купите, а много силно желаете да притежавате.
Везни
Знаете ли, че това Пълнолуние се случва във вашия знак. Това може да означава само едно нещо! Ще бъдете в центъра на вниманието, като дали ще е положителен или отрицателен този факт, зависи изцяло от самите вас. Слушайте вътрешния си глас като внимавате да не бъдете заблудени от илюзиите на вашия ум. Действайте внимателно, без да бързате, но с необходимата твърдост и увереност.
Скорпион
Розовата Луна ще събуди вашите инстинкти и вътрешна енергия, която набира скорост напоследък и се опитва да си проправи път в реалния свят. В следващите няколко дни подсъзнанието ви ще заработи на пълни обороти, а сънищата ще стават все по-ярки. Това ще ви помогне да се опознаете на по-дълбоко ниво и да промените всичко, което не харесвате у себе си.
Стрелец
Въпреки, че Сатурн ограничава много от вашите изяви напоследък, Розовата Луна идва на помощ и носи късмет в личния ви живот. Обърнете специално внимание на хората, които в момента влизат в живота ви, особени тези, които притежават власт и са по-възрастни от вас.
Козирог
Козирозите да очакват Розовата Луна да хвърли своята светлина върху кариерата им. Работата ще бъде повече, както и придружаващите я отговорности. Но нека сме честни! Вие можете да се справите с всичко. А след това ще се наслаждавате на своя успех. Не влизайте в конфликти на работното си място, няма да постигнете нищо с този похват.
Водолей
Времето около това Пълнолуние е изключително подходящо за лично усъвършенстване, скъпи Водолеи. Единственото условие е да се съсредоточите върху важните неща в живота. Помислете кое е истински значимо за вас в този момент! Възползвайте се от благоразположението на звездите и открийте истинското си „Аз“.
Риби
Рибите също са облагодетелствани от ефекта, който ще има Розовата Луна върху техния вътрешен свят. Юпитер ще ги дари с неограничена сила и енергия и ще им даде възможността да израстнат духовно за значително кратко време. Смело погледнете в душата си и вземете трудното, но важно решение, което сте отлагали досега.
Източник: lifebg.net

Be the first to comment on "Как ще се отрази розовата вода на вашата зодия!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*