Последно

Колумбийски картели предлагат 70 000 долара за главата на куче

Винаги сме знаели, че коломбуйците са една много весела и жизнерадостна нация. Все пак произвеждат огромно количество кокаин за почти целия свят. Едва ли бихте очаквали, че същите ще се изнервят толкова жестоко на едно 6-годишно куче. Добре де, надали ще става въпрос за обикновено куче, а за немска овчарка, която е успяла да надуши повече от 9 тона кокаин, пренасяни от около 245 души.

Кучето Сомбра е доста популярно и се смята за доста популярно в интернет средите, но пък коства загуби на картелите. Ето защо картелната групировка Урабенос е решила да предприеме сериозни мерки относно един от най-големите врагове на наркотика. Ако някой реши да види сметката на кучето, автоматично получава сумата от 70 000 долара. Не сме сигурни дали ще бъде по договор, особено след като осъзнаете, че трябва да отидете до картелите и да ги получите. Колко ще е продължителността на живота Ви, това остава сериозна мистерия. Сомбра работи на летището в Богота, което автоматично означава, че трудно бихте могли да свършите работата, ако сте мераклии.

Все пак трябва да бъдем честни, това е доста нищожна сума, след като знаем, че животното е спряло пратка от 1.1 тона кокаин, отиващо към Белгия. През юни, миналата година, господата са предложили още по-свирепа пратка с размерите на 5.3 тона, а в края на годината още 4 тона са били извзети в друг контейнер. Та след като кучето разбива канали за милиони долари, господата искат да платят само 70 000 долара. Да си поговорим за милиони, при това доста по-сериозно! Не си мислете, че ще бъде лесно, немската овчарка е сензация и се пази по-ревностно, отколкото бихте подозирали. В този случай, Пабло Ескобар щеше да е по-лесен за убиване.

loading...

Be the first to comment on "Колумбийски картели предлагат 70 000 долара за главата на куче"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*