Последно

Конкурсът за “Мис Хасково” се превърна в парад на коври! Вижте как баровците си ги поръчват! ВИДЕО

Скандален конкурс за Мис Хасково
Конкурсът „Мис Хасково“ се превърна парад на пошлостта. Оказа се, че това не е поредният конкурс за красота, а „пазар“, на който жадни за пари и слава момичета се излагат пред погледите на богати мъже, които пък търсят секс услуги.

Провелият се преди дни конкурс за красота “Мис Хасково” взриви социалните мрежи с негативни коментари за участничките. 8-те момичета, които се бориха за титлата предизвикаха с поведението си вълна от подигравки. Къси поли, които едва прикриваха интимните им части, видимо нетрезвото състояние, последвано от порнографски танци и перверзии бяха кулминацията на вечерта.

Една от кандидатките буквално правеше каквото си иска на сцената и стана “любимка” на всички. Връх на пошлостта беше когато седна върху машина за пушек и показваше, че от катерицата й излиза стрела от пушек…

Водещият на конкурса не спираше да се шегува с участничките и да ги караше да се правят на маймуни, което предизвикваше публиката да избухва в смях през секунди. На моменти той откровено се гавреше с тях, а те не успяваха да разберат шегите му, за разлика от гостите.

“Уважаеми гости, на сцената видяхме всички клинични пътеки, от българското здравеопазване”, бе култова реплика на вечерта.

Клипове от скандалния конкурс са сред най-гледаните в интернет, като вече имат над 10 хил. споделяния и близо 400 хил.гледания. Повечето коментари са, че това е конкурс за проститутки, а не “Мис Хасково”, а в публиката има богати турци от Истанбул, които търсят платена любов. Организаторите отрекоха това и казаха, че конкурсът е на ниво, което било доказано и от изпълненията на сцената?!

В журито бе Бояна Генова, за която от седмица се говори, че вече е забравила Валери Божинов и е забила актьор от “От местопрестъплението.

Източник: Хот Арена

Be the first to comment on "Конкурсът за “Мис Хасково” се превърна в парад на коври! Вижте как баровците си ги поръчват! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*