Последно

Краде ли Пламен Марков децата от школата на ЦСКА!?

Краде ли таланти Пламен Марков от ЦСКАСкептиците подозират Пламен Марков в опити да се възползва от служебното си положение в ЦСКА.

Преди няколко дни от футболната академия за таланти ДАФ, чийто президент беше настоящият спортно-технически директор на ЦСКА Пламен Марков, се похвали на официалната си уеб страница, че е подписала споразумение с армейците за “обмен на таланти”.

Според документът, който е показан на официалният сайт на ДАФ става ясно, че от академията на Марков ще изпращат най-добрите си деца на проби във ФК ЦСКА АД (това е новият ЦСКА, а не този, който играе във В група). Неодобрените деца пък ще имат възможност да се върнат в частната футболна академия.

Идеята на пръв поглед е много хубава и иновативна за българският футбол, но скептиците се запитват дали няма задкулисни цели зад това споразумение. Подозренията се засилват от факта, че от ДАФ обещават на своите деца, че, ако покажат качества ще им уредят проби при червените. Тези, които не успеят да впечатлят треньорите в детско-юношеската школа на ЦСКА, ще могат да продължат обучението си в ДАФ и ако покажат качества в обзоримо бъдеще биха могли отново да се върнат при армейците.

Припомняме ви, че над 200 деца бяха изгонени от ДЮШ на ЦСКА. Дали пък по-голямата част от тях няма да се озоват в школата на Пламен Марков?

Be the first to comment on "Краде ли Пламен Марков децата от школата на ЦСКА!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*