Последно

Краси Радков на седмото небе след раждането на сина си

Актьорското семейство Станислава Ганчева и Краси Радков е на седмото небе от щастие след появата на сина им Теодор. Новороденото е само на 20 дни, но вече е изнервило с непрестанния си плач родителите си.

Макар че е в лятна ваканция и не е ангажиран с работа в „Шоуто на Слави”, 47-годишният комик не можел да се наспи от постоянния рев на Теодор и се принудил да слага тапи за уши, за да не будува цяла нощ. Станислава пък изпаднала в следродилна депресия от хормоналните промени в организма й. 39-годишната майка ревнувала от вниманието, което Краси показва към бебето и се чувствала пренебрегната.

Малкият Теодор се появи в семейство Радкови след 12 години чакане. На 31 май Краси и Станислава отпразнуваха 14 години семеен живот и дълги години елегантно отклоняваше въпросите за наследник. Близки до артистичнада двойка разкриха, че щъркелът се забавил заради репродуктивните проблеми на Станислава. Крехката блондинка се изтощила от дългия и тежък процес на изследванията и манипулациите по забременяването ин витро. Бебето се появило в края на юли след 3 опита инвитро и поело първата си глътка въздух в клиника „Надежда” при д-р Георги Стаменов.

Станислава карала тежка бременност и почти не излизала от вкъщи, затова бременността й останала в тайна до последния месец. Миналата есен Краси хвърлил всичките си спестявания за тузарски апартамент, в който да отглежда своя наследник. Комикът предпочел чистия въздух на по-отдалечения столичен квартал „Овча купел”. За новия си дом от 116 квадрата и просторен гараж в луксозен затворен комплекс, актьорът се изръсил с 215 000 лв. С довършителните работи и обзавеждането сумата набъбнала до четвърт милион. Краси предпочел да отглежда бебето в не особено престижния, но пък с чист въздух район, пише “Уикенд”.

loading...

Be the first to comment on "Краси Радков на седмото небе след раждането на сина си"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*