Последно

Краси Радков на седмото небе след раждането на сина си

Актьорското семейство Станислава Ганчева и Краси Радков е на седмото небе от щастие след появата на сина им Теодор. Новороденото е само на 20 дни, но вече е изнервило с непрестанния си плач родителите си.

Макар че е в лятна ваканция и не е ангажиран с работа в „Шоуто на Слави”, 47-годишният комик не можел да се наспи от постоянния рев на Теодор и се принудил да слага тапи за уши, за да не будува цяла нощ. Станислава пък изпаднала в следродилна депресия от хормоналните промени в организма й. 39-годишната майка ревнувала от вниманието, което Краси показва към бебето и се чувствала пренебрегната.

Малкият Теодор се появи в семейство Радкови след 12 години чакане. На 31 май Краси и Станислава отпразнуваха 14 години семеен живот и дълги години елегантно отклоняваше въпросите за наследник. Близки до артистичнада двойка разкриха, че щъркелът се забавил заради репродуктивните проблеми на Станислава. Крехката блондинка се изтощила от дългия и тежък процес на изследванията и манипулациите по забременяването ин витро. Бебето се появило в края на юли след 3 опита инвитро и поело първата си глътка въздух в клиника „Надежда” при д-р Георги Стаменов.

Станислава карала тежка бременност и почти не излизала от вкъщи, затова бременността й останала в тайна до последния месец. Миналата есен Краси хвърлил всичките си спестявания за тузарски апартамент, в който да отглежда своя наследник. Комикът предпочел чистия въздух на по-отдалечения столичен квартал „Овча купел”. За новия си дом от 116 квадрата и просторен гараж в луксозен затворен комплекс, актьорът се изръсил с 215 000 лв. С довършителните работи и обзавеждането сумата набъбнала до четвърт милион. Краси предпочел да отглежда бебето в не особено престижния, но пък с чист въздух район, пише “Уикенд”.

Be the first to comment on "Краси Радков на седмото небе след раждането на сина си"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*