Последно

Левски разкарва част от чужденците през зимата! Навиват Гаджев и Миланов да останат и след зимната пауза

Навиват Гаджев и Живко Миланов да останат в ЛевскиСтойчо Стоев иска да задържи Гаджев и Живко Миланов.

Спортно-техническото ръководството на клуба има намерение да разкара голяма част от чужденците, които бяха привлечени през лятната пауза. До момента те не оправдават доверието, което им беше гласувано и само товарят бюджета на клуба с високите си заплати. Първият, който със сигурност ще си стегне багажа от Герена, е Денис Махмудов. Македонският нападател дойде при сините с добра визитка и репутация на голмайстор със 17 гола във второто ниво на холандският футбол.

Към момента обаче, той не успява да убеди Стойчо Стоев, че разполага с необходимият потенциал, за да защитава цветовете на вековният отбор. Другият, който ще напусне Левски през зимата, е Аймен Белаид. Централният защитник е неизменен титуляр, но желанието му е да продължи кариерата си в Шотландия. За бъдещето си може да се притеснява и нападателят Диаби, който все още не е доказал, че може да бъде търсеният от Стоев нападател.

На Георги Иванов-Гонзо пък е възложена задачата да убеди Владимир Гаджев и Живко Миланов да останат на Герена и през пролетният полусезон. Сините имат желание да атакуват титлата и Купата на България. Отборът набира скорост, а двамата показаха, че могат да бъдат ключови играчи в селекцията на Стойчо Стоев. Желанието на футболистите обаче, е да продължат кариерата си в чужбина, но има вероятност да останат в клуба, ако не получат изгодни оферти през зимата.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*