Последно

Лошо й се пише! Вижте с какви обвинения се сдоби пияната и дрогирана шофьорка, която помля 10 коли!

Днес, 16 април 2018 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема Габриела Медарова, на 20 г., за три престъпления.

Първо и второ – за това, че управлявала моторно превозно средство след употреба на алкохол, както и на наркотични вещества.

Третото е за причиняване по непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство – това са престъпления по чл. 343б ал. 1, чл. 343б ал. 3 и по чл. 343 ал. 1 буква А във връзка с чл. 342 ал. 1 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването е установено, че на 15 април 2018 г., в Пловдив, около 6 часа сутринта, обвиняемата Габриела управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“.
Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.
Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство, обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана.
При движение по ул. „Македония“ в Пловдив, тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 моторни превозни средства, след което изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си.
След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.

Be the first to comment on "Лошо й се пише! Вижте с какви обвинения се сдоби пияната и дрогирана шофьорка, която помля 10 коли!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*