Последно

Лудогорец прави опити да отмъкне Павел Головодов от ЦСКА!

Головодов в Лудогорец?От Лудогорец са се свързали с Павел Головодов

Българският шампион през последните 4 години продължава да краде таланти от ЦСКА. Някои от считаните за най-големи таланти в школата на армейците вече акостираха на “Лудогорец Арена”. Преди известно време, се говореше, че разградчани са се свързали с бащата на Валентин Антов за “евентуалните възможности” централният бранител да се присъедини към Лудогорец. От спортно-техническото ръководство на клуба са обещали жилище и стипендия за младият футболист, но неговото желание, а и това не родителите му, е да продължи кариерата си в ЦСКА.

Според непотвърдена информация Методи Томанов, който познава голяма част от треньорите в ДЮШ на ЦСКА и все още поддържа връзка с тях, е потърсил контактите на Павел Головодов, за да се опита да убеди младият талант да подпише с разградските орли. На младежкият национал на България, е било обещано място във вторият отбор на Лудогорец, който се подвизава в Б група, а с течение на времето, ще бъде налаган в първият състав на шампионите.

Към този момент обаче, изглежда малко вероятно Павел Головодов да напусне ЦСКА в посока Разград. Младокът се радва на огромната любов на червените привърженици, а самият той е цесекар от малък.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*