Последно

Лъже ли НАСА за края на света на 16 февруари!? ЕТО КАКВА Е ИСТИНАТА!

Идва ли краят на света!?
Социалните мрежи все повече шумят около възможния катаклизъм, който ще предизвика огромно цунами на 16 февруари, пише Тоска.мк. Възможно ли е наистина това да се случи?

Американската космическа агенция НАСА в края на ноември миналата година обяви, че е открит неиндетефициран обект, наречен 2016 WF9, който се движи към Земята. Кометата или астероидът е минала покрай орбитата на Марс, съобщиха от агенцията и уточниха, че ще прелети покрай нашата планета на 25 февруари.

Учените са сигурни, че обектът е доста голям – диаметър от 0,5 километра, много е тъмен и отразява само няколко процента светлина. Според НАСА той ще мине на около 50 милиона километра от Земята и за планетата няма никаква опасност, но неизбежно се появиха всякакви теории за края на света.
Пръв ги подхвана руският астроном Джомин Запарович, който твърди, че НАСА лъже и знае, че обектът WF9 ще удари Земята.

“Ако астероидът падне на Земята, той може да унищожи цели градове или да предизвика мегацунами. Всички сме в опасност,” твърди Захарович.
Той припомня и теориите за планетата Нибиру и твърди, че въпросният обект всъщност идва от нея. Според него ще удари планетата ни именно на 16 февруари.

От НАСА все пак коментираха катастрофичните теории и ги нарекоха обикновена интернет измама.

Превод: БЛИЦ

Be the first to comment on "Лъже ли НАСА за края на света на 16 февруари!? ЕТО КАКВА Е ИСТИНАТА!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*