Последно

Майката постави тризнаците заедно, но това, което направи после ще ви разчувства (ВИДЕО)

Искали сте едно, но се раждат цели три – безценен дар за изпадналите в еуфория родители и близки! Всичко, свързано с първите дни на трите бебета трябва да се „увековечи“! За да се гледа впоследствие отново и отново! На видеото ще видите поредица от прекрасно композирани снимки, показващи „тризначетата“ най-често като спящи, повити или разголени, с или без шапчици върху облите черепчета.

Има и усмивчици върху малките устенца! Те са толкова хубави в своята безпомощност, жадни за любов и грижи от страна на гордата майка! Толкова са сладички, че няма начин да не им се изкефите от сърце! Насладете им се и завидете благородно на техните родители! Те го заслужанат, няма спор! Близнаците са потомство от две или повече на брой бебета, плод на една и съща бременност. Биват еднояйчни (идентични) и двуяйчни (братски). Еднояйчните близнаци се развиват от един сперматозоид и една зигота разделена на няколко ембриона. Имат напълно идентично ДНК помежду си, от един и същи пол са и обикновено са неразличими за околните.
Двуяйчните близнаци се развиват от две различни яйцеклетки. При двуяйчните всеки близнак е оплоден от свой собствен сперматозоид, като това може да бъде извършено дори в различни дни. Близнаците имат наполовина еднаква ДНК помежду си и могат да бъдат от различни полове, цвят на кожата и дори от различни бащи.

Be the first to comment on "Майката постави тризнаците заедно, но това, което направи после ще ви разчувства (ВИДЕО)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*