Последно

Майка на 5 деца отслабна с цели 115 кг. и сега радва мъжките погледи! Вижте как го постигна!

35-годишна британка, майка на пет деца, свали 115 килограма и се превърна в истински хит в Инстаграм, съобщава „Дейли Мейл”.

След появата на хлапетата, Симон Гетли от Северен Йоркшър решила, че трябва да възвърне предишните си килограми. Тя започнала да спортува активно и да се храни правилно. Младата жена всяка сутрин става в 5 часа, за да тича по един час, разхожда кучетата си, а два пъти седмично ходи да тренира във фитнеса.

Никой в интернет не може да повярва, че момичето на снимките е майка на пет деца. Красавицата може да се похвали с тънка талия и стегнато тяло, на което много модели биха завидели.

Гетли се радва на изключителна популярност в Инстаграм. Страницата й има над 26,7 хиляди последователи.

Там тя подробно разказва как се храни и какви упражнения прави, за да се справи с проблемите в някоя зона.

„Винаги ми е било леко да съвместявам майчинството със здравословния начин на живот. Но познавам много жени, за които това е истински проблем, затова им помагам”, казва Симона пред британските медии.

Русокосата хубавица не крие, че за съвет към нея често се обръщат и много мъже. Те споделят, че половинките им не могат да свалят излишните килограми след раждането.

„Понякога тренирам с децата. Те го възприемат като игра”, казва тя.

Be the first to comment on "Майка на 5 деца отслабна с цели 115 кг. и сега радва мъжките погледи! Вижте как го постигна!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*