Последно

Майка товари бебешка количка в багажника на колата си. Но какво стана с бебето в нея? (ВИДЕО)

Когато пазаруваме, винаги се случва да сме разсеяни и да бързаме. Разбира се, когато сме с автомобил винаги ни е по-лесно, защото можем да купим всичко необходимо и да го пренесем лесно. Разсеяността ни често може да доведе до комични ситуации. Днес ви предстовяме точно подобна история, която не само е смешна, но има и своя чар. Но вижте какво се случи на паркинга пред супера с тази майка пред смаяния поглед на нейната позната! Действието се развива в Германия, така че навсякъде по света могат да станат подобни неща. Двете жени се заговориха, а едната започна бързо да товари всичко в багажника си – торби, щайги, детската количка…

Но какво се случи с бебето? Ще се смеете много, когато видите какво направи майка му в бързината. Добре, че след като запали колата, майката се усети и поправи грешката си. А нейната позната гледаше случката смаяна и дори не успя да реагира. Вижте това клипче и го споделете, ако ви е допаднало!

Be the first to comment on "Майка товари бебешка количка в багажника на колата си. Но какво стана с бебето в нея? (ВИДЕО)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*