Последно

Малко преди премиерата на “Силата се пробужда”: 5 въпроса, които дразнят любопитството ни

Междузвездни войни въпроси за новия филмКъде е Анакин Скайуокър, се питат феновете?

Остават няколко дни до премиерата на седмата част от поредицата “Междузвездни войни”. Феновете тръпнат в очакване, а главите им са завладени от “силата”. Покрай филма обаче, изникват множество въпроси, които дразнят любопитството и отговор, на които ще получим около 3 часа след премиерата на филма.

Разпалени дискусии текат във форумите и социалните мрежи относно предстоящия филм. Хората се питат какво ще се случи с Люк Скайуокър, Йода и останалите герои. Поради тази причина решихме да подберем 5-те “най-вълнуващи” загадки около филма, които дразнят любопитството ни!

Къде е Люк Скайуокър

В трейлърите на филма, които гледахме през последните няколко месеца, се забелязваше отсъствието на Люк Скайуокър. Със сигурност не е мъртъв, но какво се е случило с него? Най-вероятно е преминал към “тъмната страна”, смятат феновете!

Кой ще бъде най-новия джедай

Очакванията са да има нов джедай, който да помогне в битката със злото, но кой ще бъде той? В трейлърите, се забелязва беглецът-щурмовак Фин, игран от Джон Бойега, да вдига лазерен меч, но феновете смятат, че по този начин ни се отклонява вниманието. Те вярват, че новия джедай ще бъде Рей (Дейзи Ридли), а други смятат, че ще са двама! Изобщо ще има ли нов джедак?

Ще се срещнат ли Йода и Маз

В един от трейлърите на филма, се появи героя на Лупита Ньонго – 1000-годишния космически пират Маз Каната, но за изключително кратко. На една пресконференция обаче, режисьорът Джефри Еймбръмс загатна, че Йода и Маз имат връзка и тя не е свързана със събития от предишните филми. Това най-вероятно означава, че в сегашния филм, ще се случи нещо…

Ще умре ли важен герой

Все по-усилено, се говори, че някой от “важните герои”, които се превърнаха в любимци на милиони души по света, ще бъде убит. Може би това ще бъде героят на Харисън Форд…

Кой е “големия лош”

Върховният лидер Сноук (Анди Серкис) ще бъде ключовият антагонист в следващите три филма от “Междузвездни войни” – новият Голям лош (по подобиие на император Палпатин). Каква обаче, ще бъде неговата роля? Нищо не се знае за цялостната му история. Единственото, което се знае, че е много висок – над два метра и многослаб.

loading...

Be the first to comment on "Малко преди премиерата на “Силата се пробужда”: 5 въпроса, които дразнят любопитството ни"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*