Последно

Мария Календерска нападна Фандъкова във Фейсбук за спирането на минералната вода пред халите

Мария Календерска нападна ФандъковаТя твърди, че минералната вода, която тече пред Халите, ще бъде пренасочена към петзвезден спа комплекс.

Съпругата на Николай Бареков и кандидат-кмет за София използва своя фейсбук профил, за да сподели, че в бъдещият план за дейността по устройството и развитието на територията на Столична община 2015-2019 година, ще бъдат спрени чешмите с минерална вода пред Халите. Нещо повече от това. Тя твърди, че водата ще бъде пренасочена към бъдещият петзвезден спа комплекс, който предстои да бъде изграден на мястото на бившата Централна баня.

“Уважаеми софиянци, предстои да пием една студена вода. Топлата я спират. Не тази “Топлофикация”, за която плащаме като за течно злато, а онази, която наливаме в туби и бутилки всеки уикенд от чешмите до Централни хали. Новият устройствен план на община София предвижда да не “подарява” безплатна минерална вода на софиянци.”, сподели Календерска.

Според нея останалата вода ще бъде използвана за отопляването на Министерски съвет, Президенството и останалите административни сгради в района.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*