Последно

МАЧ ЩЕ ИМА! Конър Макгрегър подписа договор за двубой с Флойд Мейуедър!

вездата на смесените бойни спортове Конър Макгрегър е подписал договор за двубой с непобедения на професионалния боксов ринг Флойд Мейуедър, съобщи президентът на UFC Дана Уайт.

Ирландецът заяви, че се очаква близките дни американският боксьор да договори своите условия и скоро да бъде финализиран договор за исторически мач, който да разбие рекордите по приходи и гледаемост в бойните спортове.

“Договорът с Макрегър е готов, сега започвам да работя с екипа на Мейуедър. Имам подписа на едната страна. Ако се споразумеем с другата, двубоят ще се осъществи”, заяви Уайт в интервю за TNT след първия мач между “Кливланд” и “Бостън” от финала на Източната конференция в НБА.

По-късно и Макгрегър потвърди сделката. “Първата и най-важната част от договора е подписана. Поздравления за всички замесени страни. В близките дни очакваме подписа на Ал Хаемън и неговия боксьор”, се казва в изявлението на 28-годишния ирландец.

Детайли от договора на Конър Макгрегър не бяха обявени. Засега е единственото сигурно нещо е, че евентуален мач между двамата ще се проведе по правилата на професионалния бокс.

Ирландецът, който през ноември стана първият боец, притежаващ едновременно световните титли в две различни категории на UFC, придоби боксов лиценз в Лас Вегас миналата година.

“Това е единственият мач, който ще ме върне на ринга. Най-вероятно мач между мен и Макгрегър ще има. Не знам кога. Трябва да говорим с моя екип, той и неговият щаб трябва да свършат своята работа. Мачът все още не е уговорен, но се надявам, че ще направим така, че да се случи”, каза американецът пред “Скай спортс”. в началото на тази година.

Източник: dnevnik.bg

Be the first to comment on "МАЧ ЩЕ ИМА! Конър Макгрегър подписа договор за двубой с Флойд Мейуедър!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*